2014. február 5., szerda

a szerelem lényege nem az, ki mit kap. nem könnyű kitalálni, hogy mi jó a másiknak. sokáig tart, amíg rájövünk, de megéri.
*
Ami az emberek között történik, sohasem véletlen. Az sem véletlen, ami a te életedben történik, ahogyan az sem, hogy milyen kapcsolataid voltak, és ezek hogyan alakultak. Mindenkiben rejlik egy erő, benned is. Ez az erő felel mindazért, ami veled történik, és minden olyan eseményért, ami meghatározza az életedet.
*
Ha kéred, jön. Ha akarod, megérkezik, bekopogtat és segít. Kérni és elfogadni, szeretni és nyitottnak lenni - fontos.
*
Jobb részesülni valami jóban, de aztán elveszíteni, mint ha soha nem is lett volna benne részünk?
*
A nappal és az éjszaka olyan különleges módon követi egymást, mint kevés más dolog: egyik nem létezik a másik nélkül, ugyanakkor egyszerre soha nem létezhetnek.
soha nem fogom tudni, hogy valóban én kellek neki vagy csak beéri velem.
*
akkor is csak úgy tudtam elaludni, hogy az arcát magam elé képzeltem. aztán lassan rájöttem, hogy nekem tényleg ő az egyetlen.
*
tudjátok imádom látni a szerelmet. azt, ami igazi, amiben lehet hinni, bízni, kitartani. amiért érdemes harcolni. de kevés ilyen van. olyan ritkán látni és ilyenkor feltölt. hiszek a szerelemben, abban az érzésben, amikor megdobban a szíved, máshogy mint eddig és utána már csak erre képes, ha a másikra néz. elvarázsolt élet ez, az ő életük. tele szeretettel, mosollyal és igen, nehézségekkel. de csinálják és nem adják fel.
*
minden nő szeret a másik karjába omlani. ez mindig így volt és így is marad, de manapság vigyázni kell, mert nem biztos, hogy a másik elkap, és ha elkap, nem biztos, hogy meg is tud tartani.
*
Az élet annak sohasem lesz katasztrófa, aki tesz azért, amire vágyik, ahelyett, hogy másokon előre mászva, érdekbarátságokon keresztül érné el a vágyait - helyette saját erőből, maga valósítja meg azokat, megtapasztalva a saját erejét. Hisz abban, hogy van miért menni, és bár néha nem látja a célt, kitart, mert tudja, hogy valami vár rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése