2013. május 11., szombatNem jó, ha az embernek kedvenc dolgai vannak. Sose legyen kedvenced semmiből. Úgy legalább elkerülheted a csalódást. Nem jó, ha az ember túl erősen kötődik egy tárgyhoz. Vagy akár egy személyhez, ha már jobban belegondolok.
Nem tudom, hogy ti hisztek-e a sorsban. Talán valamikor tényleg elhiszem, hogy bizonyos emberekkel nem véletlen futottam össze, hogy egy elveszettnek hitt barátságból újra örök lesz egy másodperc alatt. Nem tudhatom létezik-e véletlen. Csak abban hiszek, hogy mikor meglepődök az élet apró dolgain valaki fent mosolyogva gondol rám ..
Csodálatos érzés rájönni, hogy szerelmes vagy valakibe. Ilyenkor rájössz, hogy nem létezhetsz nélküle. Lélegzel, eszel ,iszol, alszol és mégis hiányzik valami. Mintha te már nem egy egész, hanem csak egy fél lennél. Egy csodálatos, ragyogó fél.
Valójában a szerelem meghatározhatatlan. Valld be magadnak, és én is bevallom. Hányszor érezted már magad szerelmesnek ? Aztán hányszor jöttél rá, hogy ez csak fellángolás volt? Tapasztalatból mondom, hogy a szerelemnek nincs definíciója. Nem is kell azt keresnünk.. Mert amit abban a pillanatban érzünk, úgy is azt tituláljuk szerelemnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése