2012. december 8., szombat


az életben már sok mindent megbántam, de az, hogy téged megismertelek, sosem fogom.
*
vajon képes vagy-e észrevenni, hogy a másik megváltozott? hogy már semmi sem olyan, mint régen? azt szeretni, aki melletted van és nem azt a valakit, aki régen volt? ez az egyik legnagyobb kihívás. jelen lenni a pillanatban, odafigyelni a másikra. nem elvarázsolódni és tudni, hogy mikor nincs már helyed mellette. talán ezt rontják el a legtöbben: ragaszkodnak valakihez, aki már rég nem az a valaki, akibe beleszerettek.

*
egy nap írni fog neked. rá fogsz ébredni, hogy semmit sem jelent a számodra. ő csak egy srác, csak egy srác, akire elpazaroltad az idődet. aki miatt jól akartál kinézni, akinek meg akartál felelni. ő csak egy újabb rossz emlék. eszedbe fog jutni, hogy mennyire kedveled és mennyire hiányzik, de ezzel együtt mennyire utálod és ahelyett, hogy újra izgatott lennél egy ilyen kis üzenet miatt, ami neked a világot jelenti, de neki semmit, csak menj a törlésre és folytasd az életed. nem érdemli meg.

*
mindig van egy dal, amit akkor hallgatsz, amikor boldog vagy. amit akkor hallgatsz, amikor szomorú vagy. van olyan dal, amitől nevetned kell vagy éppen sírnod. van olyan dal, ami a barátaidra emlékeztet és persze van olyan dal, ami rá emlékeztet.

*
szerelem, mi is az a szerelem? szerintem, a szerelmet nem lehet szavakkal kifejezni. szerelem az, hogy megérted a másikat, szereted őt és jóban-rosszban együtt vagy vele. ebbe beletartozik a testi szerelem is, megosztozol valakivel, adsz neki és kapsz tőle, akár házasok vagytok, akár nem, akár lesz gyereketek, akár nem. hogy a tisztességed megőrzöd-e vagy sem, egyáltalán nem számít, ha tudod, hogy valaki a halálodig melletted áll, valaki aki megért téged és akin senkivel sem kell megosztoznod.

*
ha választanom kéne, hogy melyik napot szeretném újra élni, azt a napot választanám, amikor először találkoztunk.

*
akiket szeretünk, azoknak mindig nagyobb hatalma van rajtunk, mint magunknak.

*
nők: van, amit mondanak. van, amit gondolnak és van, amit tesznek, de ez a 3 dolog sosem hasonlít egymásra.

*
aludni akartam, álmodni és menekülni, úgy ébredni, hogy mindent elfelejtettem. amíg a dolgok kimondatlanok maradnak, van rá esély, hogy elfelejtjük őket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése